Resultaten Algemene Kunst- en Antiekveiling van 27 maart t/m 9 april 2019

Onze afgelopen Kunst- Antiekveiling maart/april 2019 is zeer succesvol verlopen.
Wij danken alle geïnteresseerden, bieders en kopers voor hun interesse en belangstelling.

Aankomende Algemene Kunst- en Antiekveiling 26 juni t/m 9 juli 2019

Kijkdagen

Donderdag 20 t/m zondag 23 juni van 10.00 - 17.00 uur.
Donderdagavond tevens van 19.00-21.00 uur.
Inbreng mogelijk vanaf heden. Uiterste inbrengdatum 17 mei 2019.

Klik voor de pdf

Veilinggebouw De ZwaanVeilinggebouw de Zwaan is het oudste Veilinghuis voor Kunst en Antiek van Amsterdam. Door te kiezen voor ons veilinghuis kiest u voor een professionele benadering van een nationale en internationale kopersmarkt.

Drie à vier keer per jaar houden wij een uitgebreide Algemene Kunst- en Antiekveiling in ons fraaie pand aan de Keizersgracht met authentieke sfeer. 'Live Online' meebieden tijdens de veiling is ook mogelijk, mede daardoor beschikken wij over een grote nationale, maar ook zeker internationale kopersmarkt. Wij veilen o.a. schilderijen (van Oude Meesters tot Modernen), Aziatica en Chinees porselein, zilver en sieraden, Europees keramiek en porselein, Art Deco, Design, Etnografica en Tribale kunst, meubelen, lichtkronen en spiegels, klokken, sculpturen en tapijten.

U kunt bij ons veilinghuis terecht voor inbreng alsmede kosteloze en vrijblijvende taxaties van goederen waarvan u overweegt deze te veilen. Dit kan zowel als het om één object of enkele losse objecten gaat, maar wij kunnen ook zorgdragen voor de taxatie en het veilen van goederen uit inboedels en nalatenschappen. Uiteraard kunnen wij dan ook zorgdragen voor het transport van goederen en het bezemschoon opleveren van woningen. Tevens veilen wij met regelmaat specifieke collecties antiek, kunstverzamelingen en o.a. collecties op het gebied van Tribal Art.

U kunt ons foto's mailen, naar info@dezwaan.nl, voor een eerste inschatting van de goederen die u wellicht zou willen laten veilen. Indien het om meerdere stukken, een specifieke collectie of een gehele inboedel gaat bestaat uiteraard ook de mogelijkheid dat een van onze taxateurs vrijblijvend bij u langskomt. Ook dan is het prettig als u ons voor een eerste indruk enkele globale foto's per email kan toezenden.

Voor inbreng of een kosteloze taxatie kunt u terecht van maandag-vrijdag tussen 9.00-17.00 uur. Wel graag op afspraak, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de juiste expert aanwezig is als u komt. Indien u zelf goederen komt of laat brengen kunt u terecht op onze laad- en losplaats voor de deur. U hoeft dan ook geen parkeergeld te betalen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van een taxatierapport t.b.v. o.a. onderlinge verdeling of voor verzekering.

Wilt u een uitnodiging ontvangen voor de kijkdagen en de nieuwsbrief ontvangen? Geeft u ons dan uw gegevens op middels bovenstaande button 'opname mailingbestand'.

 

footer

Keizersgracht 474 - 1017 EG Amsterdam
Telefoon 020 622 0447 - Fax 020 638 45 76
E-mail info@dezwaan.nl